Om oss

Hei!

Vi er Christian og Alexander, skaperne av Ambijus. Ambijus ble født ut av vår felles lidenskap for å utforske spennende alkoholfrie alternativer som kan måle seg med vin når det gjelder dybde og opplevelse. Vi har begge valgt å kutte ut alkohol fra livene våre, men ønsker fortsatt å nyte de komplekse og engasjerende smakene en god drikke kan gi – særlig når den deles med mat og venner.

Da vi tok steget bort fra alkohol, innså vi hvor begrenset utvalget av kvalitetsrike alkoholfrie alternativer er, spesielt innen vinsegmentet. Ambijus ble skapt som vår løsning på denne utfordringen, med en tydelig visjon: Å tilby et alternativ som ikke bare møter, men overgår forventningene til selv de mest kresne ganer.

Ambijus er ikke bare en erstatning for vin; det er en helt egen kategori av drikker, laget fra bunnen av med nøye utvalgte ingredienser fra vårt vakre hjemland, Norge.
Inspirert av den rike naturen rundt oss er drikkene våre et kjærlighetsfullt resultat av mye eksperimentering og research. I denne prosessen møtte vi inspirerende nordiske kokker og sommelierer, som også gjenforente oss med moderne skandinavisk matkultur gjennom sanking og fermentering.

Med en råvarer som for eksempel Hardanger-epler, fermentert te, granbar, tyttebær, ville blåbær, tindved, eik, pærer, kvannrot, hylleblomst og havsalt, byr Ambijus på fruktige toner, tanniner, krydder og et hint av funk. Hver dråpe er en smaksreise inspirert av norsk natur, produsert på Sollihøgda.

Vi har for tiden tre produkter, og vi leker med mange ideer i vårt "laboratorium".

Vil du følge vår reise? Følg oss gjerne på Instagram for nyheter og inspirasjon.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.